Soms heb je iets gedurfds nodig, met veel impact. Als een sloopkogel. Of een kokos koffie stout. En stoutmoedig gingen we. We kregen 200 kilo perfect geroosterde kokosvlokken van Notenfabriek en weken ze 45 dagen in ons bier. Hierdoor wordt het bier bijna zout, zo intens is de kokossmaak en het aroma. We combineerden de kokosnoot met een blend van twee verschillende koffiesoorten: espressobonen uit Costa Rica en Brazilië. Allemaal Arabica natuurlijk, waardoor de kokosnoot een prachtig podium krijgt om op te schitteren.

Herkomst

Inhoud

Leeftijd

Percentage

Vat

Fles/Blik

Recent Bekeken

  • ZUIDAM OUDE GENEVER 0,5 L
    ZUIDAM OUDE GENEVER 0,5 L
     13,99
  • THE MACALLAN A NIGHT ON EARTH JOURNEY
    THE MACALLAN A NIGHT ON EARTH JOURNEY
     149,99
  • DINGLE GHEIMHRIDH
    DINGLE GHEIMHRIDH
     89,95
  • MOERSLEUTEL NECTAR FUSION
    MOERSLEUTEL NECTAR FUSION
     6,40
  • ROCK ISLAND 10 YEARS OLD BLENDED MALT
    ROCK ISLAND 10 YEARS OLD BLENDED MALT
     54,95