Over Ons

Over Simonsdrank.nl

Wij zijn in 2020 begonnen met de slijterij en hebben besloten om twee jaar later een website te openen als online drankenspeciaalzaak. Dit assortiment bestaat uit 1100+ soorten bieren en 1400 soorten dranken.

Doormiddel van de website willen wij gemak creëren voor onze klanten, doordat zij eenvoudig via de zoekfilter hun gewenste artikel kunnen bestellen. Wanneer er op werkdagen voor 16:00 uur besteld wordt, kunt u er van uit gaan dat deze de volgende dag wordt geleverd.

Wie zijn wij

Ons Verhaal

Houdt u van kaas dan bent u bij ons aan het juiste adres! Simons Kaas en Noten is een speciaalzaak met een breed assortiment van Hollandse kazen, buitenlandse kazen, wijnen, bieren (nieuw!), noten, zuidvruchten, bonbons en truffels. Naast de Kaas en Noten, Slijterij hebben wij ook een Groothandel waar wij 19.000+ artikelen leveren aan de restaurants, cafes en kantoren.

Wij zijn gevestigd aan de Ruysdaelstraat 33 te Heemskerk. Waar wij voor staan is een klantvriendelijke persoonlijke benadering, gecombineerd met een hoogstaande service en een ambachtelijke kwaliteit.

Onze fysieke winkel is 200m2 groot en inmiddels een speciaalzaak geworden:
Hollandse Kazen, Buitenlandse Kazen, Bieren, Wijnen, Dranken
Noten, Zuidvruchten, Bonbons en Truffels.