Mozart-producten worden geproduceerd in de stad Salzburg, de geboorteplaats van Wolfgang Amadeus Mozart, in de Mozart-distilleerderij. De donkere chocoladelikeur is gemaakt van 87% pure cacaomaceraat en fijne zure donkere chocolade. Bourbonvanille en vanillemaceraat geven de likeur een speciaal tintje. De cacao komt uit West-Afrika en is een blend van de variëteiten Forastero en Trinitario. De 30-daagse maceratie van de cacaobonen en de bourbon vanille in suiker fijne brandewijn, dragen in belangrijke mate bij aan de smaak. Een klein deel van het cacaomaceraat wordt bewaard in houten vaten om de pure chocolade de finishing touch te geven.

Herkomst

Inhoud

Leeftijd

Percentage

Vat

Fles/Blik

Recent Bekeken

  • Plaatshouder
    JURA 10 YEARS OLD SINGLE MALT
  • S.MARIA AL MONTE LIMONCELLO 50ML
    S.MARIA AL MONTE LIMONCELLO 50ML
     3,95
  • JOPEN CASHMERE OUTSIDE
    JOPEN CASHMERE OUTSIDE
     3,80
  • BREWDOG SHORE LEAVE
    BREWDOG SHORE LEAVE
     3,15
  • PUHASTE MAAG 33CL
    PUHASTE MAAG 33CL
     4,60
  • BOLD RUMLIKEUR
    BOLD RUMLIKEUR
     29,95